Chemia żywności w kontekście jej właściwości prozdrowotnych | przedmiot wspólny | | |
Czynniki wpływające na zachowania żywieniowe człowieka | przedmiot wspólny | | |
Dietetyka | przedmiot wspólny | | |
Egzamin końcowy | przedmiot wspólny | | |
Metodyka nauczania przedmiotów zawodowych | przedmiot wspólny | | |
Mody i systemy żywieniowe | przedmiot wspólny | | |
Podstawy higieny żywności | przedmiot wspólny | | |
Podstawy żywienia człowieka | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie z zakresu obsługi programów komputerowych dotyczących oceny sposobu żywienia | przedmiot wspólny | | |
Technologia przygotowywania potraw | przedmiot wspólny | | |
Toksykologia żywności | przedmiot wspólny | | |
Ustawodawstwo żywnościowe | przedmiot wspólny | | |
Antropometryczna analiza stanu odżywienia | przedmiot wspólny | | |
Fizjologia człowieka z elementami anatomii | przedmiot wspólny | | |
Żywieniowa promocja zdrowia | przedmiot wspólny | | |
Alergie pokarmowe | przedmiot wspólny | | |
Edukacja i poradnictwo żywieniowe | przedmiot wspólny | | |
Fizjologia żywienia człowieka | przedmiot wspólny | | |
Zioła i przyprawy w żywieniu człowieka | przedmiot wspólny | | |
Żywienie w różnych stanach fizjologicznych | przedmiot wspólny | | |