Sylabus przedmiotu Egzamin końcowy:
Informacje podstawowe
Kierunek studiów |
Żywienie człowieka - promocja zdrowia |
Forma studiów |
studia niestacjonarne |
Poziom |
podyplomowe |
Tytuł zawodowy absolwenta |
|
Obszary studiów |
nauk rolniczych, leśnych i weterynaryjnych |
Profil |
|
Moduł |
— |
Przedmiot |
Egzamin końcowy |
Specjalność |
przedmiot wspólny |
Jednostka prowadząca |
Zakład Fizjologii Żywienia Człowieka |
Nauczyciel odpowiedzialny |
Mariola Friedrich <Mariola.Friedrich@zut.edu.pl> |
Inni nauczyciele |
Mariola Friedrich <Mariola.Friedrich@zut.edu.pl>, Zuzanna Goluch-Koniuszy <Zuzanna.Goluch-Koniuszy@zut.edu.pl>, Magdalena Kuchlewska <Magdalena.Radziszewska@zut.edu.pl>, Joanna Sadowska <Joanna.Sadowska@zut.edu.pl> |
ECTS (planowane) |
5,0 |
ECTS (formy) |
5,0 |
Forma zaliczenia |
zaliczenie |
Język |
polski |
Blok obieralny |
— |
Grupa obieralna |
— |
Formy dydaktyczne
Forma dydaktyczna | KOD | Semestr | Godziny | ECTS | Waga | Zaliczenie |
---|
wykłady | W | 3 | 1 | 5,0 | 1,00 | zaliczenie |
Wymagania wstępne
dla tego przedmiotu nie są określone wymagania wstępneCele przedmiotu
dla tego przedmiotu nie są określone cele przedmiotuObciążenie pracą studenta - formy aktywności
KOD | Forma aktywności | Godziny |
---|
wykłady |
---|
A-W-1 | Analiza wskazanej literatury | 50 |
A-W-2 | Godziny kontaktowe z nauczycielem akademickim | 50 |
A-W-3 | Przygotowanie do egzaminu | 50 |
| 150 |
---|
Metody nauczania / narzędzia dydaktyczne
dla tego przedmiotu nie są określone metody nauczania ani narzędzia dydaktyczneSposoby oceny
dla tego przedmiotu nie są określone sposoby oceny