Człowiek w procesie pracy | przedmiot wspólny | | |
Ekonomia z elementami prawa | przedmiot wspólny | | |
Etyka | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Filozofia | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Język angielski | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Język niemiecki | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Ochrona własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Przygotowanie pracy dyplomowej | przedmiot wspólny | | |
Psychologia | przedmiot wspólny | | 2 / 3 |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Socjologia | przedmiot wspólny | | 2 / 4 |
Technologia informacyjna | przedmiot wspólny | | |
Wychowanie fizyczne | przedmiot wspólny | | |
Biochemia | przedmiot wspólny | | |
Chemia ogólna i nieorganiczna | przedmiot wspólny | | |
Chemia organiczna | przedmiot wspólny | | |
Ekologia i ochrona środowiska | przedmiot wspólny | | |
Fizyka z elementami biofizyki | przedmiot wspólny | | |
Matematyka | przedmiot wspólny | | |
Statystyka | przedmiot wspólny | | |
Analiza i ocena jakości żywności | przedmiot wspólny | | |
Analiza instrumentalna związków toksycznych | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Analiza sensoryczna | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Bezpieczeństwo żywności a globalizacja | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Chemia żywności | przedmiot wspólny | | |
Higiena i toksykologia żywności | przedmiot wspólny | | |
Inżynieria procesowa | przedmiot wspólny | | |
Maszynoznawstwo przemysłu spożywczego | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia ogólna | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia żywności | przedmiot wspólny | | |
Monitoring bezpieczeństwa toksykologicznego żywności | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Ogólna technologia żywności | przedmiot wspólny | | |
Opakowania do żywności i systemy pakujące | przedmiot wspólny | | |
Podstawy genetyki człowieka z elementami nutrigenomiki | przedmiot wspólny | | |
Reologia żywności | przedmiot wspólny | | |
Systemy dystrybucji żywności | przedmiot wspólny | | 3 / 3 |
Toksyny roślin i zwierząt | przedmiot wspólny | | 4 / 3 |
Towaroznawstwo żywności z elementami prawa żywnościowego | przedmiot wspólny | | |
Zagrożenia bezpieczeństwa żywności w obrocie międzynarodowym | przedmiot wspólny | | 3 / 4 |
Znakowanie żywności | przedmiot wspólny | | 3 / 5 |
Anatomia i fizjologia organizmów wodnych użytecznych w technologii | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Antropometryczna i biochemiczna ocena stanu odżywienia | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Behawioralne uwarunkowania zachowań żywieniowych | żywienie człowieka i dietetyka | | 11 / 1 |
Biotechnologia żywności | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Biotechnologia żywności | technologia i żywienie | | |
Biotechnologie środowiskowe wspomagane technikami membranowymi | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 10 / 1 |
Budowa ustroju ludzkiego | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Chłodnictwo i przechowalnictwo | technologia i żywienie | | |
Dietetyka | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Edukacja żywieniowa | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Ekologiczny monitoring środowiska | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 9 / 1 |
Ekstremofile w żywności | technologia i żywienie | | 6 / 1 |
Fizjologia człowieka | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Fizjologia żywienia | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Geografia wykorzystania światowych zasobów rybackich | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 10 / 2 |
Hydrobiologia organizmów wodnych użytecznych w technologii | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Hydrochemia | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Immunomodulujące składniki diety | żywienie człowieka i dietetyka | | 12 / 1 |
Interakcje składników diety z lekami u pacjentów poradni dietetycznej | żywienie człowieka i dietetyka | | 13 / 1 |
Jakość żywności w łańcuchu technologicznym | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Kalkulacja produkcji i rachunkowość w przemyśle spożywczym | technologia i żywienie | | |
Kalkulacja produkcji i rachunkowość w przemyśle spożywczym | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Kuchnie świata - kultura żywienia | żywienie człowieka i dietetyka | | 11 / 2 |
Logistyka w przechowalnictwie i transporcie żywności | technologia i żywienie | | 7 / 1 |
Metody instrumentalne w analizie żywności | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 9 / 2 |
Metody instrumentalne w analizie żywności | technologia i żywienie | | 6 / 2 |
Nowe technologie i techniki produkcji dodatków do żywności funkcjonalnej | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 8 / 1 |
Nowe technologie i techniki produkcji dodatków do żywności funkcjonalnej | technologia i żywienie | | 5 / 1 |
Organizacja i funkcjonowanie małych firm | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Parazytologia | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Patofizjologia | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Podstawy biotechnologii | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Podstawy chłodnictwa i przechowalnictwa | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Podstawy ekologii wód | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 8 / 2 |
Podstawy fizjologii żywienia | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Podstawy fizjologii żywienia | technologia i żywienie | | |
Podstawy przetwórstwa surowców drobiowych | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Podstawy psychodietetyki | żywienie człowieka i dietetyka | | 11 / 3 |
Podstawy technologicznego projektowania zakładów przemysłu spożywczego | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Podstawy technologii gastronomicznej | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Podstawy technologii mięsa | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Podstawy technologii mięsa i surowców drobiowych | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Podstawy technologii mleczarskiej | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Podstawy technologii mleczarskiej | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Podstawy technologii roślinnej | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Podstawy technologii rybnej | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Podstawy technologii spożywczych produktów fermentowanych | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Podstawy technologii żywności pochodzenia roślinnego | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Podstawy żywienia człowieka | technologia i żywienie | | |
Podstawy żywienia człowieka | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Probiotyki w żywności | żywienie człowieka i dietetyka | | 11 / 4 |
Procesy membranowe technologii żywności | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 8 / 3 |
Produkcja surowców pochodzenia wodnego | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Profilaktyka negatywnych skutków współczesnego stylu życia | żywienie człowieka i dietetyka | | 12 / 2 |
Projektowanie nowych produktów mięsnych | technologia i żywienie | | 7 / 2 |
Projektowanie nowych produktów żywnościowych (blok) | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Przetwórstwo mleka w gospodarstwach agroturystycznych | technologia i żywienie | | 5 / 2 |
Przetwórstwo ryb i owoców morza | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Przetwórstwo surowców drobiowych | technologia i żywienie | | |
Reometria żywności | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 9 / 3 |
Reometria żywności | technologia i żywienie | | 6 / 3 |
Surowce dla przetwórstwa spożywczego (blok) | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Surowce rybne | technologia i żywienie | | |
Surowce rzeźne | technologia i żywienie | | |
Systematyka organizmów wodnych użytecznych w technologii | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Technologia gastronomiczna | technologia i żywienie | | |
Technologia gastronomiczna | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Technologia mięsa | technologia i żywienie | | |
Technologia mleczarska | technologia i żywienie | | |
Technologia produktów ubocznych | technologia i żywienie | | |
Technologia produktów ubocznych | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Technologia produktów zbożowych | technologia i żywienie | | |
Technologia roślinna | technologia i żywienie | | |
Technologia rybna | technologia i żywienie | | |
Technologia spożywczych produktów fermentowanych | technologia i żywienie | | |
Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczego | technologia i żywienie | | |
Wpływ czynników agresji środowiskowej na organizm - granice przystosowania | żywienie człowieka i dietetyka | | 13 / 2 |
Wykorzystanie niekonwencjonalnych surowców mięsnych | technologia i żywienie | | 6 / 4 |
Właściwości funkcjonalne surowców i produktów roślinnych | technologia i żywienie | | 5 / 3 |
Zabezpieczenie surowców pochodzenia wodnego | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Zagrożenia mikrobiologiczne | technologia i żywienie | | 6 / 5 |
Zagrożenia mikrobiologiczne | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 9 / 4 |
Zagrożenia mikrobiologiczne a żywność tropikalna | technologia i żywienie | | 7 / 3 |
Zamykanie obiegów wodnych w zakładach przemysłu spożywczego | technologia żywności pochodzenia wodnego | | |
Zasady i organizacja pracy w gabinetach dietetycznych | żywienie człowieka i dietetyka | | 13 / 3 |
Zastosowanie surowców niechlebowych w piekarnictwie | technologia i żywienie | | 7 / 4 |
Żywienie człowieka | żywienie człowieka i dietetyka | | |
Żywienie w sporcie | żywienie człowieka i dietetyka | | 13 / 4 |
Żywieniowa promocja zdrowia | technologia i żywienie | | 5 / 4 |
Żywieniowa promocja zdrowia | żywienie człowieka i dietetyka | | 13 / 5 |
Żywieniowa promocja zdrowia | technologia żywności pochodzenia wodnego | | 10 / 3 |
Żywność funkcjonalna i dietetyczna | żywienie człowieka i dietetyka | | 11 / 5 |
Żywność tradycyjna i regionalna w żywieniu | żywienie człowieka i dietetyka | | 12 / 3 |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie - Biuro Karier | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie BHP | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie biblioteczne | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie w zakresie praw i obowiązków studenta | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa | przedmiot wspólny | | |