Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Dietetyka | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,4 | 35 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,9 | 45 |
Fizjologia człowieka | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,2 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,9 | 45 |
Organizacja i funkcjonowanie małych firm | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 3,0 | 1,2 | 30 |
Podstawy technologicznego projektowania zakładów przemysłu spożywczego | egzamin | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 15 |
Podstawy technologii gastronomicznej | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 20 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,4 | 35 |
Podstawy technologii roślinnej | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,2 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 15 |