Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Aquaculture and Fisheries (S1)

Plany studiów w roku akademickim 2021/2022 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 12wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Conservation of aquatic animals and aquatourismegzamin5,0wykładyaudytoryjne3,02,030
laboratoriapraktyczne2,01,030
Hydrochemistry and water protectionegzamin5,0wykładyaudytoryjne3,02,030
laboratoriapraktyczne2,01,030
Technological properties and safety of aquatic food productsegzamin5,0wykładyaudytoryjne3,02,030
laboratoriapraktyczne2,01,030

Blok obieralny 12 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Research project in aquaculturezaliczenie15,0praca dyplomowaaudytoryjne15,05,007
2 Research project in fisherieszaliczenie15,0praca dyplomowaaudytoryjne15,05,007