Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Aquaculture and Fisheries (S1)

Plany studiów w roku akademickim 2021/2022 - semestr 4:

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 7wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Aquacultureegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,02,030
projektypraktyczne3,02,030
Fish breedingegzamin5,0wykładyaudytoryjne3,01,030
laboratoriapraktyczne2,01,030
Genetics and fish selectionegzamin5,0laboratoriapraktyczne2,01,030
wykładyaudytoryjne3,01,030
Invertebrates aquacultureegzamin5,0wykładyaudytoryjne3,02,030
ćwiczenia audytoryjnepraktyczne2,02,030

Przedmioty innego typu (101)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 10wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów

Blok obieralny 7 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Bioprocess and membran technologyegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,01,0304
laboratoriapraktyczne3,01,0304
2 Conservation geneticsegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,01,0304
laboratoriapraktyczne3,01,0304

Blok obieralny 10 - do wybrania 1 z 1 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Practics (Fisheries)zaliczenie3,0praktykipraktyczne3,03,0904