Bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |
Ekonomia | przedmiot wspólny | | |
Estetyka | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Filozofia | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Historia sztuki | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Język obcy -niemiecki | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Język obcy-angielski | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Ochrona własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Podstawy prawa | przedmiot wspólny | | |
Podstawy zarządzania | przedmiot wspólny | | |
Socjologia | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Technologia informacyjna | przedmiot wspólny | | |
Wychowanie fizyczne | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa | przedmiot wspólny | | |
Analiza danych i modelowanie | przedmiot wspólny | | |
Biochemia | przedmiot wspólny | | |
Botanika 1 | przedmiot wspólny | | |
Chemia | przedmiot wspólny | | |
Fizjologia zwierząt z anatomią | przedmiot wspólny | | |
Fizyka | przedmiot wspólny | | |
Grafika inżynierska | przedmiot wspólny | | |
Matematyka | przedmiot wspólny | | |
Statystyka matematyczna | przedmiot wspólny | | |
Alternatywne źródła energii | przedmiot wspólny | | 10 / 2 |
Biopreparaty w rolnictwie | przedmiot wspólny | | 12 / 1 |
Botanika 2 | przedmiot wspólny | | |
Budowa, prowadzenie i bezpieczeństwo witryn w sieci Internet | przedmiot wspólny | | 14 / 2 |
Budownictwo rolnicze i leśne | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Chemia rolna | przedmiot wspólny | | |
Diagnostyka molekularna roślin uprawnych | przedmiot wspólny | | 17 / 2 |
Eksploatacja pojazów rolniczych | przedmiot wspólny | | 15 / 2 |
Entomologia | przedmiot wspólny | | |
Fitopatologia | przedmiot wspólny | | |
Fizjologia roślin | przedmiot wspólny | | |
Fundusze pomocowe na obszarach wiejskich | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Genetyka | przedmiot wspólny | | |
Geologia i gleboznawstwo | przedmiot wspólny | | |
Gleboznawstwo | przedmiot wspólny | | |
Herbologia | przedmiot wspólny | | 9 / 1 |
Hodowla roślin i biotechnologia | przedmiot wspólny | | |
Infrastruktura obszarów wiejskich | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Komputerowe systemy wspomagania decyzji | przedmiot wspólny | | 14 / 1 |
Komunikacja społeczna i negocjacje w agrobiznesie | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Marketing i obrót | przedmiot wspólny | | |
Maszyny i urządzenia rolnicze | przedmiot wspólny | | |
Materiały eksploatacyjne w rolnictwie | przedmiot wspólny | | 15 / 1 |
Melioracje wodne | przedmiot wspólny | | |
Meteorologia i klimatologia | przedmiot wspólny | | |
Meteorologia stosowana | przedmiot wspólny | | |
Metody opracowań w agrometeorologii | przedmiot wspólny | | 7 / 2 |
Mikrobiologia | przedmiot wspólny | | |
Nawadnianie roślin rolniczych | przedmiot wspólny | | |
Ochrona bioróżnorodności w krajobrazie | przedmiot wspólny | | 8 / 1 |
Ochrona środowiska | przedmiot wspólny | | |
Ogólna uprawa roślin | przedmiot wspólny | | |
Podstawy automatyki | przedmiot wspólny | | 13 / 2 |
Podstawy ekologii | przedmiot wspólny | | |
Podstawy elektrotechniki i elektroniki | przedmiot wspólny | | 13 / 1 |
Podstawy fizjologiczne odporności roślin na stres | przedmiot wspólny | | 6 / 2 |
Podstawy produkcji roślinnej | przedmiot wspólny | | |
Podstawy rolnictwa precyzyjnego | przedmiot wspólny | | 18 / 1 |
Produkcja ogrodnicza | przedmiot wspólny | | |
Produkcja zwierzęca | przedmiot wspólny | | |
Przechowalnictwo | przedmiot wspólny | | |
Przetwórstwo | przedmiot wspólny | | |
Przygotowanie pracy inżynierskiej i do egzaminu dyplomowego | przedmiot wspólny | | |
Przyrodnicze skutki chemizacji rolnictwa | przedmiot wspólny | | 11 / 1 |
Regulatory roślinne stosowane w rolnictwie | przedmiot wspólny | | 6 / 1 |
Rolnicze surowce energetyczne | przedmiot wspólny | | 10 / 1 |
Seminarium inżynierskie | przedmiot wspólny | | |
Systemy zarządzania jakością | przedmiot wspólny | | 18 / 2 |
Szczegółowa uprawa roślin 1 | przedmiot wspólny | | |
Szczegółowa uprawa roślin 2 | przedmiot wspólny | | |
Szczepionki mikrobiologiczne stosowane w rolnictwie | przedmiot wspólny | | 12 / 2 |
Topoklimat i mikroklimat | przedmiot wspólny | | 7 / 1 |
Towaroznawcza ocena jakości surowców rolniczych | przedmiot wspólny | | 16 / 1 |
Utylizacja i zagospodarowanie odpadów | przedmiot wspólny | | 11 / 2 |
Użytkowanie maszyn i urządzeń | przedmiot wspólny | | |
Użytkowanie roślin modyfikowanych genetycznie w Europie i na świecie | przedmiot wspólny | | 17 / 1 |
Współczesne kierunki w produkcji żywności | przedmiot wspólny | | 16 / 2 |
Współczesne systemy uprawy roli | przedmiot wspólny | | 9 / 2 |
Zagospodarowanie terenów zieleni | przedmiot wspólny | | 8 / 2 |
Łąkarstwo | przedmiot wspólny | | |
Jak wykorzystać czas studiów na wzmocnienie swojej pozycji na rynku pracy | przedmiot wspólny | | |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie - Bezpieczeństwo i higiena pracy | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie biblioteczne | przedmiot wspólny | | |