Biochemia | przedmiot wspólny | | |
Chemia żywności | przedmiot wspólny | | |
Ekonomia z elemetami prawa | przedmiot wspólny | | |
Język angielski | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Język niemiecki | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Ochrona własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Pierwsza pomoc przedmedyczna | przedmiot wspólny | | |
Praca dyplomowa | przedmiot wspólny | | |
Prowadzenie działalności gospodarczej | przedmiot wspólny | | |
Psychologia ogólna | przedmiot wspólny | | |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Społeczne aspekty dostępności | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Społeczne aspekty sztucznej inteligencji | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Techniki informacyjne z elementami statystyki | przedmiot wspólny | | |
Alergie i nietolerancje pokarmowe | przedmiot wspólny | | |
Anatomia człowieka | przedmiot wspólny | | |
Bezpieczeństwo środowiskowe a jakość diety człowieka | przedmiot wspólny | | 6 / 1 |
Bioimmobilizacja | przedmiot wspólny | | 7 / 1 |
Dietetyka 1 | przedmiot wspólny | | |
Dietetyka 2 | przedmiot wspólny | | |
Dodatki do żywności funkcjonalnej | przedmiot wspólny | | 7 / 2 |
Dzikorosnące rośliny jadalne | przedmiot wspólny | | 5 / 1 |
Fizjologia człowieka | przedmiot wspólny | | |
Fizjologia żywienia | przedmiot wspólny | | |
Metodologia w badaniach żywieniowych i analizie bezpieczeństwa żywności | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia ogólna i żywności | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiom człowieka i elementy terapii mikrobiotycznej | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Mleko i jego przetwory jako żywność funkcjonalna | przedmiot wspólny | | 9 / 1 |
Niekonwencjonalne surowce mięsne w diecie współczesnego konsumenta | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Nutrigenomika w dietetyce | przedmiot wspólny | | |
Patofizjologia | przedmiot wspólny | | |
Pierwiastki śladowe w diecie człowieka w aspekcie toksykologicznym | przedmiot wspólny | | 6 / 2 |
Produkty roślinne o właściwościach prozdrowotnych | przedmiot wspólny | | |
Produkty uboczne przemysłu mleczarskiego - wartościowy element diety | przedmiot wspólny | | 9 / 2 |
Produkty zwierzęce o właściwościach prozdrowotnych | przedmiot wspólny | | |
Profilaktyka negatywnych skutków współczesnego stylu życia | przedmiot wspólny | | 8 / 1 |
Przygotowanie potraw dietetycznych | przedmiot wspólny | | |
Styl życia jako determinanta stanu zdrowia | przedmiot wspólny | | 8 / 2 |
Substancje aktywne pochodzenia mikrobiologicznego | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Toksykologia ogólna i żywności | przedmiot wspólny | | |
Wykorzystanie metod molekularnych w dietetyce | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Żywienie człowieka | przedmiot wspólny | | |
Żywienie w ontogenezie | przedmiot wspólny | | |
Żywienie zbiorowe | przedmiot wspólny | | |
Żywność funkcjonalna i immunomodulujące składniki diety | przedmiot wspólny | | |
Żywność pochodzenia wodnego w diecie człowieka | przedmiot wspólny | | 5 / 2 |
Żywność tradycyjna i regionalna w planowaniu żywienia | przedmiot wspólny | | |
Analiza i ocena jakości żywności | Dietetyka w gastronomii i cateringu | | |
Antropometryczna i biochemiczna ocena stanu odżywienia | Dietoterapia i poradnictwo żywieniowe | | |
Diagnostyka w gabinecie dietetyka | Dietoterapia i poradnictwo żywieniowe | | |
Dietetyczne wyroby cukiernicze | Dietetyka w gastronomii i cateringu | | |
Dietetyka bariatryczna z elementami żywienia okołooperacyjnego | Dietoterapia i poradnictwo żywieniowe | | |
Dietoterapia w onkologii | Dietoterapia i poradnictwo żywieniowe | | 10 / 1 |
Dietoterapia w rzadkich chorobach genetycznych | Dietoterapia i poradnictwo żywieniowe | | 10 / 2 |
Diety alternatywne w cateringu | Dietetyka w gastronomii i cateringu | | |
Edukacja i poradnictwo żywieniowe | Dietoterapia i poradnictwo żywieniowe | | |
Gastronomia i catering | Dietetyka w gastronomii i cateringu | | |
Opakowania do żywności | Dietetyka w gastronomii i cateringu | | |
Prawo żywnościowe | Dietetyka w gastronomii i cateringu | | |
Psychodietetyka i coaching dietetyczny | Dietoterapia i poradnictwo żywieniowe | | |
Suplementy diety i wyroby medyczne w żywieniu człowieka | Dietoterapia i poradnictwo żywieniowe | | |
Systemy jakości żywności | Dietetyka w gastronomii i cateringu | | 11 / 1 |
Towaroznawstwo produktów przetworzonych | Dietetyka w gastronomii i cateringu | | |
Towaroznawstwo szczególnych kategorii żywności | Dietetyka w gastronomii i cateringu | | 11 / 2 |
Żywienie w sporcie | Dietoterapia i poradnictwo żywieniowe | | |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie BHP | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie biblioteczne | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie z zakresu praw i obowiązków studenta | przedmiot wspólny | | |
Chemia zajęcia wyrównawcze | przedmiot wspólny | | |
Praktyka zawodowa | przedmiot wspólny | | |