Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (S1)
specjalność: towaroznawstwo żywności

Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 19wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Praca dyplomowa (inżynierska)zaliczenie15,0praca dyplomowapraktyczne15,00,00
Seminarium dyplomowezaliczenie2,0seminariapraktyczne2,02,030
Towaroznawstwo produktów ubocznychzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne2,01,030
Towaroznawstwo rybzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne2,01,030
Towaroznawstwo surowców roślinnychzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne2,01,030

Blok obieralny 19 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Alergenyzaliczenie4,0laboratoriapraktyczne2,02,0267
wykładyaudytoryjne2,01,0267
2 Żywność ekologicznazaliczenie4,0laboratoriapraktyczne2,02,0267
wykładyaudytoryjne2,01,0267