Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 11 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 14 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 15 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Historia i regiony produkcji wina | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 6 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 3 |
Hodowla roślin | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 6 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 12 |
Osłony w uprawach ogrodniczych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,2 | 12 |
Przechowywanie surowców i przetworów owocowych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 9 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 9 |
Seminarium inżynierskie | zaliczenie | 1,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 6 |
Sommelierstwo 2 | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 6 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,8 | 6 |