Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (N1)
specjalność: usługi turystyczne
Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 7:
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 15 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 18 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Praca dyplomowa (inżynierska) | zaliczenie | 15,0 | praca dyplomowa | praktyczne | 15,0 | 0,0 | 0 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 1,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Bioróżnorodność | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 | |||
Typologia wód śródlądowych | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 8 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 | |||
Żywienie w turystyce | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 8 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 16 |