Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (N1)
specjalność: usługi turystyczne

Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 3:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 1wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 4wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Blok obieralny 5wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Blok obieralny 10wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Chłodnictwo i przechowalnictwozaliczenie2,0laboratoriapraktyczne1,01,09
wykładyaudytoryjne1,01,09
Fizjologia człowiekazaliczenie2,0laboratoriapraktyczne1,01,09
wykładyaudytoryjne1,01,09
Hotelarstwozaliczenie3,0laboratoriapraktyczne1,01,018
wykładyaudytoryjne2,02,09
Jakość surowców i produktówegzamin2,0laboratoriapraktyczne1,01,09
wykładyaudytoryjne1,01,09
Towaroznawstwo artykułów przemysłowych w turystycezaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,09
laboratoriapraktyczne1,01,09
Towaroznawstwo roślinzaliczenie1,0wykładyaudytoryjne1,01,09
Towaroznawstwo zwierzątzaliczenie1,0wykładyaudytoryjne1,01,09

Blok obieralny 1 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Język angielskiegzamin3,0laboratoriapraktyczne1,01,0303
laboratoriapraktyczne1,01,0184
laboratoriapraktyczne2,01,0365
laboratoriapraktyczne3,02,0366
2 Język niemieckiegzamin3,0laboratoriapraktyczne1,01,0303
laboratoriapraktyczne1,01,0184
laboratoriapraktyczne2,01,0365
laboratoriapraktyczne3,02,0366

Blok obieralny 4 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Higiena w hotelarstwieegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,0163
laboratoriapraktyczne2,02,0163
2 Higiena w zakładach gastronomicznychegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,0163
laboratoriapraktyczne2,02,0163

Blok obieralny 5 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Usługi w hotelarstwieegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,0163
laboratoriapraktyczne2,02,0163
2 Usługi w turystyceegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,0163
laboratoriapraktyczne2,02,0163

Blok obieralny 10 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Usługi gastronomiczneegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,0163
laboratoriapraktyczne2,02,0163
2 Wyposażenie zakładu gastronomicznegoegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,0163
laboratoriapraktyczne2,02,0163