Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (N1)
specjalność: usługi turystyczne

Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 2:

Moduły/Przedmioty kształcenia podstawowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Biochemiazaliczenie2,0laboratoriapraktyczne1,00,59
wykładyaudytoryjne1,00,59
Statystykazaliczenie3,0wykładyaudytoryjne1,01,09
laboratoriapraktyczne2,01,018
Wybrane zagadnienia z fizykizaliczenie2,0laboratoriapraktyczne1,01,09
wykładyaudytoryjne1,01,09

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Metody oceny towarówzaliczenie4,0laboratoriapraktyczne2,01,018
wykładyaudytoryjne2,01,018
Mikrobiologiazaliczenie3,0wykładyaudytoryjne1,01,09
laboratoriapraktyczne2,01,018
Nauka o materiałachzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne1,01,09
laboratoriapraktyczne2,01,018
Prawo żywnościoweegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,018
laboratoriapraktyczne2,01,018
Toksykologia żywności i przedmiotów użytkuegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,018
laboratoriapraktyczne2,01,018

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Mikroekonomiazaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,09
laboratoriapraktyczne1,01,09