Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Mikrobiologia stosowana (S2)
Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 4,0 | seminaria | audytoryjne | 4,0 | 2,0 | 60 |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Diagnostyka laboratoryjna | zaliczenie | 5,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 4,0 | 2,0 | 45 | |||
Pracownia magisterska | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 6,0 | 3,0 | 90 |
Sterylizacja i sanityzacja | zaliczenie | 4,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 11 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |