Bezpieczeństwo żywności | przedmiot wspólny | | |
Dobrostan zwierząt doświadczalnych i hodowlanych w świetle prawa | przedmiot wspólny | | |
Dydaktyka szkoły wyższej i nowoczesne techniki kształcenia | przedmiot wspólny | | |
Ekologia | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Ekonomia | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Filozofia | przedmiot wspólny | | 3 / 3 |
Grzyby w biotechnologii | przedmiot wspólny | | |
Język obcy (angielski) | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Język obcy (niemiecki) | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Komunikacja interpersonalna i techniki negocjacji w zawodzie nauczyciela akademickiego (fakultatywny) | przedmiot wspólny | | 4 / 1 |
Metodologia badań naukowych | przedmiot wspólny | | |
Metody pozyskiwania i przetwarzania danych w badaniach naukowych | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia stosowana | przedmiot wspólny | | |
Nauka i etos nauczyciela akademickiego | przedmiot wspólny | | |
Ogólna metodologia nauki (fakultatywny) | przedmiot wspólny | | 4 / 2 |
Pedagogika szkoły wyższej | przedmiot wspólny | | |
Produkty mleczarskie, własności funkcjonalne i metody produkcji | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Psychologiczne i aksjologiczne podstawy procesu kształcenia w szkole wyższej | przedmiot wspólny | | |
Seminaria z opiekunem naukowym/promotorem | przedmiot wspólny | | |
Seminarium prowadzone przez kierownika SD | przedmiot wspólny | | |
Techniki mowy i emisja głosu | przedmiot wspólny | | |
Technologia żywności pochodzenia roślinnego | przedmiot wspólny | | |
Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego | przedmiot wspólny | | |
Toksyny organizmów wodnych i lądowych | przedmiot wspólny | | |
Wpływ diety na psychofizyczne uwarunkowania dobrego samopoczucia | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Zachowania społeczne i etykieta zawodu nauczyciela akademickiego | przedmiot wspólny | | 4 / 3 |