Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (S3)
Efekty kształcenia:
KOD | Umiejętności |
---|---|
TŻS3_3A_U01 | Posiada umiejętność krytycznej oceny tekstów i wyników badań naukowych, pozwalającej na formułowanie nowych koncepcji. |
TŻS3_3A_U02 | Posiada umiejętność samodzielnego posługiwania się nowoczesnymi technikami i narzędziami badawczymi. |
TŻS3_3A_U03 | Posiada umiejętność pracy w zespole badawczym. |
TŻS3_3A_U04 | Posiada umiejętność wykorzystania nabytej wiedzy w zakresie technologii żywności i żywienia zarówno do celów naukowych jak i praktycznych. |
TŻS3_3A_U05 | Posiada umiejętność przekazywania wiedzy naukowej (wykładania, referowania) na poziomie popularnym i podstawowym akademickim. |