Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (S3)
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 2:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Dydaktyka szkoły wyższej i nowoczesne techniki kształcenia | egzamin | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 4 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 4 | |||
Metodologia badań naukowych | zaliczenie | 1,0 | konwersatoria | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 10 |
Mikrobiologia stosowana | zaliczenie | 1,0 | konwersatoria | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 |
Pedagogika szkoły wyższej | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 12 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 | |||
Psychologiczne i aksjologiczne podstawy procesu kształcenia w szkole wyższej | egzamin | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 4 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 4 | |||
Seminaria z opiekunem naukowym/promotorem | zaliczenie | 0,0 | konwersatoria | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 10 |