Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 14 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Nutrigenomika | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 26 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,5 | 26 |
Surowce rzeźne | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
projekty | praktyczne | 1,0 | 0,0 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 |
Technologia gastronomiczna | zaliczenie | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 35 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Technologia produktów zbożowych | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 43 |
projekty | praktyczne | 1,0 | 0,0 | 5 |
Technologia roślinna | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
projekty | praktyczne | 1,0 | 0,0 | 5 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 2,0 | 30 |