Grupa | Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
1 | Nowe technologie i techniki produkcji dodatków do żywności funkcjonalnej | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 | 4 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 | 4 |
2 | Projektowanie nowych produktów mięsnych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 | 4 |
3 | Przetwórstwo mleka w gospodarstwach agroturystycznych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 | 4 |
4 | Właściwości funkcjonalne surowców i produktów roślinnych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 | 4 |
5 | Zagrożenia mikrobiologiczne | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 | 4 |
6 | Żywieniowa promocja zdrowia | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 | 4 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 | 4 |