Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Akwaria i oceanaria | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 3 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 | 3 |
Analiza statystyczna wyników badań | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 | 2 |
Analiza żywności | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 26 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 | 1 |
Ekologia wód | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
Ekonomia menadżerska | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Fizjologia pracy i wypoczynku | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Higiena i bezpieczeństwo podróżnych | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 26 | 1 |
Logistyka w turystyce | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
Mikrobiologiczne zatrucia w turystyce | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 | 1 |
Obsługa ruchu turystycznego | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Organizacja i technika pracy w hotelarstwie | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 6,0 | seminaria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 | 1 |
seminaria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 | 2 |
seminaria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 | 3 |
Towaroznawstwo produktów specjalnego przeznaczenia w turystyce | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 | 2 |
Towaroznawstwo używek | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 26 | 1 |
Wnioski o dofinansowanie działalności turystycznej | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
Zarządzanie jakością | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 1 |
Zarządzanie produktem turystycznym | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
Zoogeografia w turystyce | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 | 2 |