Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Analiza żywności | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 26 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 |
Ekonomia menadżerska | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Fizjologia pracy i wypoczynku | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Higiena i bezpieczeństwo podróżnych | zaliczenie | 1,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 26 |
Mikrobiologiczne zatrucia w turystyce | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 |
Obsługa ruchu turystycznego | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Organizacja i technika pracy w hotelarstwie | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 2,0 | seminaria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 |
Towaroznawstwo używek | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 26 |
Zarządzanie jakością | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 26 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |