Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (S2)
specjalność: usługi turystyczne

Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 3:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 2wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Ochrona własności intelektualnej, bezpieczeństwo i higiena pracyzaliczenie1,0wykładyaudytoryjne1,01,013
Przygotowanie pracy dyplomowejzaliczenie20,0praca dyplomowapraktyczne20,00,00

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 7wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Akwaria i oceanariazaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,015
laboratoriapraktyczne1,01,026
Seminarium dyplomowezaliczenie2,0seminariapraktyczne2,01,026

Blok obieralny 2 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Podstawy psychologiizaliczenie2,0wykładyaudytoryjne2,01,0303
2 Prawa konsumenckiezaliczenie2,0wykładyaudytoryjne2,01,0303

Blok obieralny 7 - do wybrania 1 z 4 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Mięso a kuchnie świataegzamin4,0wykładyaudytoryjne1,01,0263
laboratoriapraktyczne3,02,0263
2 Statek jako aspekt turystycznyegzamin4,0wykładyaudytoryjne1,01,0263
laboratoriapraktyczne3,02,0263
3 Turystyka w Antarktydzie i Arktyceegzamin4,0wykładyaudytoryjne1,01,0263
laboratoriapraktyczne3,02,0263
4 Wyjazdy studyjneegzamin4,0wykładyaudytoryjne1,01,0263
laboratoriapraktyczne3,02,0263