Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 3 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 9 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Ekonomika w hotelarstwie | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 |
Gastronomia | egzamin | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 35 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Hotelarstwo w Polsce i na świecie | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 |
Organizacja i technika obsługi gastronomicznej | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 25 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 14 |
Organizacja pracy recepcji hotelowej | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 |
Pomorze Zachodnie - atrakcja turystyczna i przyrodnicza | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 13 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 13 |
Seminarium dyplomowe | zaliczenie | 1,0 | seminaria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 |
Statystyczne sterowanie procesem | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 |
Systemy informatyczne w hotelarstwie | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 26 |