Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Towaroznawstwo (N1)
specjalność: towaroznawstwo żywności
Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 4:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 1 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Praktyki zawodowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba tygodni |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Praktyka zawodowa - 6 tygodni | egzamin | 6,0 | praktyki | praktyczne | 6,0 | 2,0 | 6 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 10 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Towaroznawstwo ryb | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 | |||
Zarządzanie jakością | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 16 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 16 |