Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (N3)

Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 5:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 1wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Technologia żywności pochodzenia roślinnegoegzamin3,0konwersatoriaaudytoryjne3,01,420

Blok obieralny 1 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Produkty mleczarskie, własności funkcjonalne i metody produkcjizaliczenie5,0konwersatoriaaudytoryjne5,02,0155
2 Wpływ diety na psychofizyczne uwarunkowania dobrego samopoczuciazaliczenie5,0konwersatoriaaudytoryjne5,00,6155