Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (N3)
Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 4 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Grzyby w biotechnologii | zaliczenie | 1,0 | konwersatoria | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 15 |
Seminarium prowadzone przez kierownika SD | zaliczenie | 1,0 | konwersatoria | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 10 |
Techniki mowy i emisja głosu | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 4 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,5 | 0,5 | 4 |