Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (N3)

Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 2:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Dydaktyka szkoły wyższej i nowoczesne techniki kształceniaegzamin1,0wykładyaudytoryjne0,50,54
ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne0,50,54
Metodologia badań naukowychzaliczenie1,0konwersatoriaaudytoryjne1,00,710
Mikrobiologia stosowanazaliczenie1,0konwersatoriaaudytoryjne1,00,515
Pedagogika szkoły wyższejegzamin2,0wykładyaudytoryjne1,00,512
ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne1,00,515
Psychologiczne i aksjologiczne podstawy procesu kształcenia w szkole wyższejegzamin1,0wykładyaudytoryjne0,50,54
ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne0,50,54
Seminaria z opiekunem naukowym/promotoremzaliczenie0,0konwersatoriaaudytoryjne0,00,010