Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienia (S3)

Plany studiów w roku akademickim 2012/2013 - semestr 1:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 1wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Blok obieralny 2wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Dobrostan zwierząt doświadczalnych i hodowlanych w świetle prawazaliczenie1,0konwersatoriaaudytoryjne1,00,515
Metody pozyskiwania i przetwarzania danych w badaniach naukowychzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne1,00,310
ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne2,00,515
Seminariumzaliczenie2,0konwersatoriaaudytoryjne2,00,310

Blok obieralny 1 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Dydaktyka i metodyka nauczania w szkole wyższejzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne3,00,6201
2 Pedagogika nauczania w szkole wyższejzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne3,00,6201

Blok obieralny 2 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Psychologia uczenia się i nauczania w szkole wyższejzaliczenie2,0ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne2,00,5151
2 Technika mowy i emisji głosuzaliczenie2,0ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne2,00,5151