Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 7 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 8 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Dieta BARF i jej modyfikacje | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 1,6 | 0,9 | 20 |
wykłady | audytoryjne | 1,4 | 0,9 | 20 |
Dietetyka weterynaryjna | egzamin | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 14 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,7 | 16 |
Diety domowe | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,4 | 0,4 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 0,6 | 0,5 | 10 |
Komercyjne karmy gotowe | egzamin | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,6 | 0,9 | 20 |
laboratoria | praktyczne | 1,4 | 0,9 | 20 |
Konserwacja i przechowywanie surowców zwierzęcych | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 0,4 | 0,4 | 12 |
wykłady | audytoryjne | 0,6 | 0,5 | 12 |
Nutrigenomika i farmakogenomika psów | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,4 | 0,4 | 10 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,6 | 0,4 | 10 |
Nutriproteomika i podstawy metabolomiki | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,6 | 0,4 | 10 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,4 | 0,3 | 6 |
Prewencja i fagoterapia chorób infekcyjnych psów | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,4 | 0,4 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 0,6 | 0,4 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 |
Pro- i prebiotyki w diecie psów | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,4 | 0,4 | 10 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,6 | 0,5 | 10 |
Programy do układania dawek pokarmowych | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,9 | 20 |
Seminarium magisterskie | zaliczenie | 2,0 | seminaria dyplomowe | audytoryjne | 2,0 | 0,9 | 20 |
Zanieczyszczenia chemiczne karm dla psów | zaliczenie | 1,0 | wykłady | audytoryjne | 0,4 | 0,4 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 0,6 | 0,5 | 10 |