Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Administracja Centralna Uczelni - Wymiana międzynarodowa (S2)

Plany studiów w roku akademickim 2024/2025 - zestawienie zbiorcze planów semestralnych:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLDzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne3,02,0301
AQUACULTUREzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
laboratoriapraktyczne3,00,0301
AQUARIUM SCIENCEzaliczenie6,0laboratoriapraktyczne3,00,0301
wykładyaudytoryjne3,00,0301
AQUATIC ECOTOXICOLOGYzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
laboratoriapraktyczne3,00,0301
BIOCHEMISTRYegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,02,0301
wykładyaudytoryjne3,02,0301
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGYzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
laboratoriapraktyczne3,00,0301
BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTIONegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
warsztatypraktyczne3,00,0301
CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENTegzamin3,0laboratoriapraktyczne3,02,0301
CONSERVATION GENETICSzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
laboratoriapraktyczne3,00,0301
CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLDzaliczenie6,0laboratoriapraktyczne3,00,0301
wykładyaudytoryjne3,00,0301
DAIRY TECHNOLOGYzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
laboratoriapraktyczne3,00,0301
EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHESzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
laboratoriapraktyczne3,00,0301
ENZYMES IN FOOD PROCESSINGzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,02,0301
laboratoriapraktyczne3,02,0301
FISH BIOLOGYzaliczenie6,0laboratoriaaudytoryjne3,00,0301
wykładyaudytoryjne3,00,0301
FISH DISEASE AND DIAGNOSTICzaliczenie6,0laboratoriapraktyczne3,00,0301
wykładyaudytoryjne3,00,0301
FISH TECHNOLOGYzaliczenie6,0laboratoriapraktyczne3,00,0301
wykładyaudytoryjne3,00,0301
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUESzaliczenie6,0laboratoriapraktyczne3,00,0301
wykładyaudytoryjne3,00,0301
FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLDzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
laboratoriapraktyczne3,00,0301
FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCESzaliczenie6,0laboratoriapraktyczne3,02,0301
wykładyaudytoryjne3,02,0301
FOOD MICROBIOLOGYzaliczenie6,0laboratoriapraktyczne3,00,0301
wykładyaudytoryjne3,00,0301
FOOD REFRIGERATION AND STORAGEegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,01,2301
wykładyaudytoryjne3,01,3301
GENERAL MICROBIOLOGYzaliczenie6,0laboratoriapraktyczne3,00,0301
wykładyaudytoryjne3,00,0301
GENETICS AND FISH SELECTIONegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,02,0301
laboratoriapraktyczne3,02,0301
HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTIONzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
laboratoriapraktyczne3,00,0301
HYDROCHEMISTRYzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,02,0301
laboratoriapraktyczne3,02,0301
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOODzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
laboratoriapraktyczne3,00,0301
HYGIENE IN FOOD INDUSTRY AND INTEGRATED PEST CONTROLzaliczenie6,0laboratoriapraktyczne3,00,0301
wykładyaudytoryjne3,00,0301
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIESzaliczenie4,0laboratoriapraktyczne4,03,0451
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSISzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
laboratoriapraktyczne3,00,0301
INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITIONegzamin6,0laboratoriaaudytoryjne3,02,0301
wykładyaudytoryjne3,02,0301
MEAT TECHNOLOGYzaliczenie6,0laboratoriapraktyczne3,00,0301
wykładyaudytoryjne3,00,0301
PLANT TECHNOLOGYzaliczenie6,0laboratoriapraktyczne3,00,0301
wykładyaudytoryjne3,00,0301
PROCESSING OF BY-PRODUCTSegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,02,0301
laboratoriapraktyczne3,02,0301
SEMINAR THESISzaliczenie30,0wykładyaudytoryjne15,00,0301
laboratoriapraktyczne15,00,0301
STARCH PRODUCTS TECHNOLOGYegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,01,2301
laboratoriapraktyczne3,01,2301
STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCESegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,02,0301
wykładyaudytoryjne3,02,0301
TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGYzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
laboratoriapraktyczne3,00,0301
TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTSegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,02,0301
laboratoriapraktyczne3,02,0301
TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOODegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,02,0301
laboratoriapraktyczne3,03,0301
TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROLegzamin3,0laboratoriapraktyczne3,02,0301
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTUREzaliczenie6,0wykładyaudytoryjne3,00,0301
laboratoriapraktyczne3,00,0301