Administracja Centralna Uczelni - Wymiana międzynarodowa (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2024/2025 - semestr 1:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLD | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
AQUACULTURE | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,0 | 30 | |||
AQUARIUM SCIENCE | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
AQUATIC ECOTOXICOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
BIOCHEMISTRY | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTION | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 |
warsztaty | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENT | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
CONSERVATION GENETICS | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLD | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
DAIRY TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHES | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
ENZYMES IN FOOD PROCESSING | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
FISH BIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 |
laboratoria | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
FISH DISEASE AND DIAGNOSTIC | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
FISH TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUES | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLD | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCES | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
FOOD MICROBIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
FOOD REFRIGERATION AND STORAGE | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,2 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,3 | 30 | |||
GENERAL MICROBIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
GENETICS AND FISH SELECTION | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTION | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
HYDROCHEMISTRY | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOOD | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
HYGIENE IN FOOD INDUSTRY AND INTEGRATED PEST CONTROL | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIES | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 4,0 | 3,0 | 45 |
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSIS | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITION | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
MEAT TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
PLANT TECHNOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
PROCESSING OF BY-PRODUCTS | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
SEMINAR THESIS | zaliczenie | 30,0 | wykłady | audytoryjne | 15,0 | 0,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 15,0 | 0,0 | 30 | |||
SMALL SCALE FISHERIES | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
STARCH PRODUCTS TECHNOLOGY | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,2 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 1,2 | 30 | |||
STATISTICS FOR BIOLOGICAL SCIENCES | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGY | zaliczenie | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 | |||
TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTS | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOOD | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 3,0 | 30 | |||
TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROL | egzamin | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 |
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTURE | zaliczenie | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 0,0 | 30 |