Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Administracja Centralna Uczelni - Wymiana międzynarodowa (S2)

Sylabusy - pełny wykaz przedmiotów:

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
ALIEN WATER ANIMAL SPECIES – INTRODUCTION, CURRENT STATUS, PERSPECTIVESprzedmiot wspólny
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLDprzedmiot wspólny
ANTARCTIC MARINE RESOURCESprzedmiot wspólny
AQUACULTUREprzedmiot wspólny
AQUAPONICSprzedmiot wspólny
AQUARIUM SCIENCEprzedmiot wspólny
AQUATIC ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny
AQUATOURISMprzedmiot wspólny
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTIONprzedmiot wspólny
CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENTprzedmiot wspólny
CONSERVATION GENETICSprzedmiot wspólny
CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLDprzedmiot wspólny
DAIRY TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
DETECTION OF MISLABELED FISHERIES PRODUCTSprzedmiot wspólny
EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHESprzedmiot wspólny
ENZYMES IN FOOD PROCESSINGprzedmiot wspólny
FISH BIOLOGYprzedmiot wspólny
FISH DISEASE AND DIAGNOSTICprzedmiot wspólny
FISH INDUSTRY BY-PRODUCTSprzedmiot wspólny
FISH TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUESprzedmiot wspólny
FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLDprzedmiot wspólny
FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCESprzedmiot wspólny
FOOD MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
GENERAL MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
GENETIC CONTROL OF MEAT QUALITY TRAITSprzedmiot wspólny
GENETICS AND FISH SELECTIONprzedmiot wspólny
HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTIONprzedmiot wspólny
HYDROCHEMISTRYprzedmiot wspólny
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOODprzedmiot wspólny
HYGIENE IN FOOD INDUSTRYprzedmiot wspólny
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIESprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSISprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITIONprzedmiot wspólny
ISOLATES, CONCENTRATES AND BIOPREPARATES FROM FISHprzedmiot wspólny
MATEMATICS WITH BASICS OF STATISTICSprzedmiot wspólny
MEAT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PESTS IN FOOD INDUSTRY AND THEIR CONTROLprzedmiot wspólny
PLANT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PROCESSING OF BY-PRODUCTSprzedmiot wspólny
SELECTED TOXICOLOGY PARTSprzedmiot wspólny
SEMINAR THESISprzedmiot wspólny
TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGYprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTSprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOODprzedmiot wspólny
TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROLprzedmiot wspólny
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTUREprzedmiot wspólny

Sylabusy - wykaz przedmiotów wspólnych dla specjalności:

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
ALIEN WATER ANIMAL SPECIES – INTRODUCTION, CURRENT STATUS, PERSPECTIVESprzedmiot wspólny
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLDprzedmiot wspólny
ANTARCTIC MARINE RESOURCESprzedmiot wspólny
AQUACULTUREprzedmiot wspólny
AQUAPONICSprzedmiot wspólny
AQUARIUM SCIENCEprzedmiot wspólny
AQUATIC ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny
AQUATOURISMprzedmiot wspólny
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTIONprzedmiot wspólny
CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENTprzedmiot wspólny
CONSERVATION GENETICSprzedmiot wspólny
CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLDprzedmiot wspólny
DAIRY TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
DETECTION OF MISLABELED FISHERIES PRODUCTSprzedmiot wspólny
EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHESprzedmiot wspólny
ENZYMES IN FOOD PROCESSINGprzedmiot wspólny
FISH BIOLOGYprzedmiot wspólny
FISH DISEASE AND DIAGNOSTICprzedmiot wspólny
FISH INDUSTRY BY-PRODUCTSprzedmiot wspólny
FISH TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUESprzedmiot wspólny
FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLDprzedmiot wspólny
FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCESprzedmiot wspólny
FOOD MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
GENERAL MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
GENETIC CONTROL OF MEAT QUALITY TRAITSprzedmiot wspólny
GENETICS AND FISH SELECTIONprzedmiot wspólny
HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTIONprzedmiot wspólny
HYDROCHEMISTRYprzedmiot wspólny
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOODprzedmiot wspólny
HYGIENE IN FOOD INDUSTRYprzedmiot wspólny
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIESprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSISprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITIONprzedmiot wspólny
ISOLATES, CONCENTRATES AND BIOPREPARATES FROM FISHprzedmiot wspólny
MATEMATICS WITH BASICS OF STATISTICSprzedmiot wspólny
MEAT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PESTS IN FOOD INDUSTRY AND THEIR CONTROLprzedmiot wspólny
PLANT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PROCESSING OF BY-PRODUCTSprzedmiot wspólny
SELECTED TOXICOLOGY PARTSprzedmiot wspólny
SEMINAR THESISprzedmiot wspólny
TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGYprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTSprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOODprzedmiot wspólny
TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROLprzedmiot wspólny
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTUREprzedmiot wspólny

Sylabusy - wykaz przedmiotów niewchodzących w skład żadnego modułu:

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
ALIEN WATER ANIMAL SPECIES – INTRODUCTION, CURRENT STATUS, PERSPECTIVESprzedmiot wspólny
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLDprzedmiot wspólny
ANTARCTIC MARINE RESOURCESprzedmiot wspólny
AQUACULTUREprzedmiot wspólny
AQUAPONICSprzedmiot wspólny
AQUARIUM SCIENCEprzedmiot wspólny
AQUATIC ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny
AQUATOURISMprzedmiot wspólny
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTIONprzedmiot wspólny
CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENTprzedmiot wspólny
CONSERVATION GENETICSprzedmiot wspólny
CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLDprzedmiot wspólny
DAIRY TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
DETECTION OF MISLABELED FISHERIES PRODUCTSprzedmiot wspólny
EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHESprzedmiot wspólny
ENZYMES IN FOOD PROCESSINGprzedmiot wspólny
FISH BIOLOGYprzedmiot wspólny
FISH DISEASE AND DIAGNOSTICprzedmiot wspólny
FISH INDUSTRY BY-PRODUCTSprzedmiot wspólny
FISH TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUESprzedmiot wspólny
FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLDprzedmiot wspólny
FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCESprzedmiot wspólny
FOOD MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
GENERAL MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
GENETIC CONTROL OF MEAT QUALITY TRAITSprzedmiot wspólny
GENETICS AND FISH SELECTIONprzedmiot wspólny
HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTIONprzedmiot wspólny
HYDROCHEMISTRYprzedmiot wspólny
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOODprzedmiot wspólny
HYGIENE IN FOOD INDUSTRYprzedmiot wspólny
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIESprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSISprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITIONprzedmiot wspólny
ISOLATES, CONCENTRATES AND BIOPREPARATES FROM FISHprzedmiot wspólny
MATEMATICS WITH BASICS OF STATISTICSprzedmiot wspólny
MEAT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PESTS IN FOOD INDUSTRY AND THEIR CONTROLprzedmiot wspólny
PLANT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PROCESSING OF BY-PRODUCTSprzedmiot wspólny
SELECTED TOXICOLOGY PARTSprzedmiot wspólny
SEMINAR THESISprzedmiot wspólny
TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGYprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTSprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOODprzedmiot wspólny
TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROLprzedmiot wspólny
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTUREprzedmiot wspólny

Sylabusy - wykaz przedmiotów niewchodzących w skład żadnego bloku obieralnego:

PrzedmiotSpecjalnośćModułBlok/Grupa ob.
ALIEN WATER ANIMAL SPECIES – INTRODUCTION, CURRENT STATUS, PERSPECTIVESprzedmiot wspólny
ANALYSIS OF LOCAL FISH MARKETS IN SELECTED COUNTRIES OF THE WORLDprzedmiot wspólny
ANTARCTIC MARINE RESOURCESprzedmiot wspólny
AQUACULTUREprzedmiot wspólny
AQUAPONICSprzedmiot wspólny
AQUARIUM SCIENCEprzedmiot wspólny
AQUATIC ECOTOXICOLOGYprzedmiot wspólny
AQUATOURISMprzedmiot wspólny
BIOPROCESS AND MEMBRAN TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
BIOTECHNOLOGY IN MEAT PRODUCTIONprzedmiot wspólny
CHEMICAL MONITORING OF FOOD AND ENVIRONMENTprzedmiot wspólny
CONSERVATION GENETICSprzedmiot wspólny
CONSERVATION OF AQUATIC ANIMALS IN POLAND AND IN THE WORLDprzedmiot wspólny
DAIRY TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
DETECTION OF MISLABELED FISHERIES PRODUCTSprzedmiot wspólny
EMBRYOPHYSIOLOGY AND COMPARATIVE ANATOMY OF FISHESprzedmiot wspólny
ENZYMES IN FOOD PROCESSINGprzedmiot wspólny
FISH BIOLOGYprzedmiot wspólny
FISH DISEASE AND DIAGNOSTICprzedmiot wspólny
FISH INDUSTRY BY-PRODUCTSprzedmiot wspólny
FISH TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
FISHERIES MANAGEMENT AND NEW FISH CATCHING TECHNIQUESprzedmiot wspólny
FISHES IN AQUACULTURE AND RECREATIONAL FISHING IN THE WORLDprzedmiot wspólny
FOOD ADDITIVES AND AUXILIARY SUBSTANCESprzedmiot wspólny
FOOD MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
GENERAL MICROBIOLOGYprzedmiot wspólny
GENETIC CONTROL OF MEAT QUALITY TRAITSprzedmiot wspólny
GENETICS AND FISH SELECTIONprzedmiot wspólny
HATCHING PRACTISES AND STOCKING MATERIAL PRODUCTIONprzedmiot wspólny
HYDROCHEMISTRYprzedmiot wspólny
HYGIENE AND TOXICOLOGY OF FOODprzedmiot wspólny
HYGIENE IN FOOD INDUSTRYprzedmiot wspólny
INSTRUMETAL ANALYSIS IN TOXICOLOGICAL STUDIESprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO CHEMICAL ANALYSISprzedmiot wspólny
INTRODUCTION TO HUMAN PHYSIOLOGY AND NUTRITIONprzedmiot wspólny
ISOLATES, CONCENTRATES AND BIOPREPARATES FROM FISHprzedmiot wspólny
MATEMATICS WITH BASICS OF STATISTICSprzedmiot wspólny
MEAT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PESTS IN FOOD INDUSTRY AND THEIR CONTROLprzedmiot wspólny
PLANT TECHNOLOGYprzedmiot wspólny
PROCESSING OF BY-PRODUCTSprzedmiot wspólny
SELECTED TOXICOLOGY PARTSprzedmiot wspólny
SEMINAR THESISprzedmiot wspólny
TECHNIQUES OF MOLECULAR BIOLOGYprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTSprzedmiot wspólny
TECHNOLOGY OF SNACK AND CONVENIENCE FOOD BASED ON FISH AND SEAFOODprzedmiot wspólny
TOXICOLOGICAL METHODS OF THE ENVIRONMENT QUALITY CONTROLprzedmiot wspólny
WASTE MANAGEMENT IN AQUACULTUREprzedmiot wspólny