Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia żywności pochodzenia wodnego

Plany studiów w roku akademickim 2020/2021 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Analiza i ocena jakości żywnościegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,01,027
wykładyaudytoryjne3,00,518
Podstawy genetyki człowieka z elementami nutrigenomikiegzamin6,0laboratoriapraktyczne3,01,018
wykładyaudytoryjne3,01,018

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Podstawy fizjologii żywieniaegzamin6,0laboratoriapraktyczne2,02,018
wykładyaudytoryjne4,01,027
Technologia produktów ubocznychegzamin5,0laboratoriapraktyczne2,02,018
wykładyaudytoryjne3,01,018
Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczegoegzamin4,0wykładyaudytoryjne2,01,09
ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne2,01,018

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Szkolenie - Biuro Karierzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02