Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia żywności pochodzenia wodnego

Plany studiów w roku akademickim 2020/2021 - semestr 5:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 1wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Hydrobiologia organizmów wodnych użytecznych w technologiiegzamin5,0wykładyaudytoryjne3,01,018
laboratoriapraktyczne2,01,018
Hydrochemiaegzamin2,0laboratoriapraktyczne1,00,59
wykładyaudytoryjne1,00,59
Podstawy żywienia człowiekaegzamin6,0laboratoriapraktyczne2,00,518
wykładyaudytoryjne4,01,518
Produkcja surowców pochodzenia wodnegoegzamin6,0wykładyaudytoryjne3,02,018
laboratoriapraktyczne3,02,027
Technologia gastronomicznazaliczenie5,0wykładyaudytoryjne2,01,018
laboratoriapraktyczne3,01,527

Blok obieralny 1 - do wybrania 1 z 2 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Język angielskiegzamin3,0lektoratpraktyczne2,01,0303
lektoratpraktyczne2,01,0304
lektoratpraktyczne3,01,5405
2 Język niemieckiegzamin3,0lektoratpraktyczne2,01,0303
lektoratpraktyczne2,01,0304
lektoratpraktyczne3,01,5405