Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa - Uprawa winorośli i winiarstwo (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 7:
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 16 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 17 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 18 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 19 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Blok obieralny 20 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów | ||||||
Integrowana i ekologiczna uprawa winorośli i innych roślin ogrodniczych | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 20 |
wykłady | audytoryjne | 1,4 | 1,0 | 30 | |||
laboratoria | praktyczne | 0,6 | 0,5 | 10 | |||
Przechowywanie surowców i przetworów owocowych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 15 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,6 | 15 | |||
Przygotowanie pracy inżynierskiej i do egzaminu dyplomowego | zaliczenie | 15,0 | praca dyplomowa | audytoryjne | 15,0 | 0,0 | 0 |
Seminarium inżynierskie | zaliczenie | 1,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 10 |