Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Chemia wina | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,3 | 20 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 10 |
Genetyka | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,3 | 20 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 2,0 | 30 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 10 |
Mikrobiologia | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,5 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 2,5 | 2,0 | 30 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,5 | 1,0 | 15 |
Nawadnianie winnic, sadów i jagodników | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 0,5 | 0,2 | 5 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,2 | 35 |
Podstawy produkcji ogrodniczej 2 | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 20 |
Przetwórstwo owoców | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,7 | 15 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 15 |
Szkółkarstwo winorośli i innych roślin ogrodniczych | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,3 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,5 | 35 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 15 |
Żywienie roślin | zaliczenie | 3,0 | wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,2 | 25 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,5 | 1,0 | 10 |