Administracja Centralna Uczelni - Wymiana międzynarodowa (S3)
Plany studiów w roku akademickim 2018/2019 - zestawienie zbiorcze planów semestralnych:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 20 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 25 | 1 | |||
BIOCHEMISTRY | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 20 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 25 | 2 | |||
ECOTOXICOLOGY | zaliczenie | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 25 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 20 | 1 | |||
ECOTOXICOLOGY | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 20 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 25 | 2 | |||
EDIBLE FLOWERS | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 20 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 20 | 2 | |||
EDIBLE FLOWERS | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 20 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 20 | 1 | |||
FRUIT-GROWING | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,5 | 0,0 | 15 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 2,5 | 0,0 | 30 | 2 | |||
FRUIT-GROWING | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,5 | 0,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,5 | 0,0 | 30 | 1 | |||
MATHEMATICAL MODELING | zaliczenie | 5,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 0,0 | 20 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 20 | 1 | |||
MATHEMATICAL MODELING | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 20 | 2 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 0,0 | 20 | 2 | |||
MATHEMATICS | zaliczenie | 5,0 | warsztaty | audytoryjne | 2,0 | 0,0 | 20 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 25 | 1 | |||
MATHEMATICS | zaliczenie | 5,0 | warsztaty | audytoryjne | 2,0 | 0,0 | 20 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 25 | 2 | |||
MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 25 | 1 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 0,0 | 20 | 1 | |||
MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 25 | 2 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 0,0 | 20 | 2 | |||
NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPS | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,5 | 0,0 | 15 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 1,5 | 0,0 | 15 | 2 | |||
NATURAL ANTIOXIDANTS IN HORTICULTURAL CROPS | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,5 | 0,0 | 15 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 1,5 | 0,0 | 15 | 1 | |||
NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASS | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 0,3 | 0,0 | 3 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 0,4 | 0,0 | 6 | 1 | |||
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,3 | 0,0 | 3 | 1 | |||
NON-AGRICULTURAL SOURCES OF BIOMASS | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 0,3 | 0,0 | 3 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 0,4 | 0,0 | 6 | 2 | |||
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,3 | 0,0 | 3 | 2 | |||
PLANT TISSUE CULTURES | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 2,5 | 0,0 | 30 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 3,5 | 0,0 | 30 | 1 | |||
PLANT TISSUE CULTURES | egzamin | 6,0 | laboratoria | praktyczne | 2,5 | 0,0 | 30 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 3,5 | 0,0 | 30 | 2 | |||
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLES | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 20 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 25 | 2 | |||
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLES | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 20 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 25 | 1 | |||
PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTS | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 20 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 25 | 1 | |||
PROCESSING TECHNOLOGIES OF HERBAL PLANTS | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,0 | 20 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 25 | 2 | |||
QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPS | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,0 | 10 | 2 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 20 | 2 | |||
QUALITY ASSESSMENT OF SELECTED HORTICULTURAL CROPS | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,0 | 10 | 1 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 20 | 1 | |||
REMOTE SENSING IN SPATIAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCES | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,5 | 0,0 | 15 | 2 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,5 | 0,0 | 30 | 2 | |||
REMOTE SENSING IN SPATIAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCES | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,5 | 0,0 | 15 | 1 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,5 | 0,0 | 30 | 1 | |||
WATER CHEMISTRY | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 20 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,0 | 10 | 2 | |||
WATER CHEMISTRY | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,0 | 20 | 1 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 0,0 | 10 | 1 |