Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Gospodarka i Zarządzanie Środowiskiem Wodnym (S1)
Plany studiów w roku akademickim 2015/2016 - semestr 3:
Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 2 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Moduły/Przedmioty kształcenia kierunkowego
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ekologia środowiska wodnego | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,0 | 30 | |||
Ekonomika i zarządzanie w gospodarce wodnej | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | |||
Hydrologia i hydrografia | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 | |||
Hydrozoologia | egzamin | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 2,5 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 2,0 | 30 | |||
Ichtiologia | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 | |||
Renaturyzacja wód | zaliczenie | 4,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 1,0 | 30 |
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |