Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt - Biotechnologia (N2)
specjalność: Bioinżynieria produkcji żywności

Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 3:

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Biotechnologia w produkcji paszzaliczenie3,0laboratoriapraktyczne2,00,410
wykładyaudytoryjne1,00,38
Inżynieria enzymowazaliczenie3,0laboratoriapraktyczne1,00,35
projektypraktyczne1,00,35
wykładyaudytoryjne1,00,38
Konsekwencje genetycznej modyfikacji czynności organizmuzaliczenie3,0konwersatoriaaudytoryjne3,00,413
Praca dyplomowazaliczenie20,0praca dyplomowapraktyczne20,010,00
Systemy zarządzania jakością w biotechnologiizaliczenie1,0ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne0,50,35
wykładyaudytoryjne0,50,35