Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 12 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 13 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 14 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 15 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Enoturystyka | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,8 | 0,6 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,2 | 0,8 | 20 |
Historia i regiony produkcji wina | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 5 |
Obrót i dystrybucja produktów winiarskich | zaliczenie | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 0,6 | 0,3 | 5 |
wykłady | audytoryjne | 1,4 | 0,9 | 25 |
Osłony w uprawach ogrodniczych | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,2 | 20 |
Seminarium inżynierskie | zaliczenie | 1,0 | seminaria | audytoryjne | 1,0 | 0,3 | 10 |
Sommelierstwo 2 | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,8 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 10 |
Technologia produkcji wina 2 | egzamin | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 0,7 | 0,5 | 10 |
laboratoria | praktyczne | 0,5 | 0,3 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 0,8 | 0,5 | 5 |
Wina ziołowe i specjalne | zaliczenie | 3,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 20 |
laboratoria | praktyczne | 0,5 | 0,3 | 10 |
wykłady | audytoryjne | 1,5 | 1,2 | 30 |