Bioetyka | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Etyka zawodowa | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Język angielski | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Język niemiecki | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Komunikacja społeczna i techniki negocjacji | przedmiot wspólny | | 2 / 3 |
Ochrona własności intelektualnej | przedmiot wspólny | | |
Przygotowanie pracy magisterskiej | przedmiot wspólny | | |
Seminarium dyplomowe | przedmiot wspólny | | |
Socjologia społeczeństwa informacyjnego | przedmiot wspólny | | 2 / 4 |
Uwarunkowania prawne prowadzenia działalności gospodarczej | przedmiot wspólny | | |
Zarządzanie i marketing | przedmiot wspólny | | |
Praktyka produkcyjno - organizacyjna (4 tygodnie) | przedmiot wspólny | | |
Enzymologia | przedmiot wspólny | | |
Informatyka stosowana | przedmiot wspólny | | |
Statystyka stosowana | przedmiot wspólny | | |
Aspekty inżynierskie w technologii żywności pochodzenia roślinnego | przedmiot wspólny | | |
Aspekty inżynierskie w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego | przedmiot wspólny | | |
Higiena w przemyśle spożywczym | przedmiot wspólny | | |
Indywidualna przedsiębiorczość w przemyśle spożywczym | przedmiot wspólny | | |
Mikrobiologia przetwórstwa żywności | przedmiot wspólny | | |
Nowoczesne metody utrwalania żywności | przedmiot wspólny | | 12 / 1 |
Podstawy fizjologii żywienia | przedmiot wspólny | | |
Podstawy żywienia człowieka | przedmiot wspólny | | |
Prawo żywnościowe | przedmiot wspólny | | 3 / 1 |
Procesy membranowe w ochronie środowiska | przedmiot wspólny | | 13 / 1 |
Procesy technologiczne w oczyszczaniu ścieków poprodukcyjnych | przedmiot wspólny | | 13 / 2 |
Projektowanie nowych produktów żywnościowych | przedmiot wspólny | | |
Systemy zarządzania i normalizacji w badaniach mikrobiologicznych | przedmiot wspólny | | 14 / 1 |
Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności | przedmiot wspólny | | 14 / 2 |
Technologia produkcji żywności regionalnej i ekologicznej (blok) | przedmiot wspólny | | |
Technologia żywności pochodzenia wodnego | przedmiot wspólny | | |
Utrwalanie żywności a jej jakość i bezpieczeństwo | przedmiot wspólny | | 12 / 2 |
Wybrane działy w biotechnologii żywności (blok) | przedmiot wspólny | | |
Zarządzanie jakością żywności | przedmiot wspólny | | 3 / 2 |
Alergie pokarmowe | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 6 / 1 |
Alergie pokarmowe | technologia i biotechnologia żywności | | 6 / 1 |
Alergie pokarmowe | technologia rybna | | 6 / 1 |
Alergie pokarmowe | żywienie człowieka | | 6 / 1 |
Analityka żywności | technologia rybna | | 4 / 1 |
Analityka żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 1 |
Analityka żywności | żywienie człowieka | | 4 / 1 |
Analityka żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 4 / 1 |
Biochemiczne i fizjologiczne podstawy zdrowia | żywienie człowieka | | |
Bioinżynieria w przetwórstwie ryb i owoców morza | technologia rybna | | 8 / 1 |
Biologiczne podstawy jakości mięsa | technologia i biotechnologia żywności | | 5 / 1 |
Biologiczne podstawy jakości mięsa | technologia rybna | | 5 / 1 |
Biologiczne podstawy jakości mięsa | żywienie człowieka | | 5 / 1 |
Biologiczne podstawy jakości mięsa | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 5 / 1 |
Biologiczne przetwarzanie odpadów w przetwórstwie ryb i owoców morza | technologia rybna | | 10 / 1 |
Biologiczne zasoby wód | technologia rybna | | 9 / 1 |
Certyfikacja w produkcji rybackiej i przetwórstwie rybnym | technologia rybna | | 11 / 1 |
Charakterystyka i przetwarzanie zwierzyny łownej | technologia i biotechnologia żywności | | 5 / 2 |
Charakterystyka i przetwarzanie zwierzyny łownej | technologia rybna | | 5 / 2 |
Charakterystyka i przetwarzanie zwierzyny łownej | żywienie człowieka | | 5 / 2 |
Charakterystyka i przetwarzanie zwierzyny łownej | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 5 / 2 |
Dietetyka bariatryczna | technologia rybna | | 6 / 2 |
Dietetyka bariatryczna | technologia i biotechnologia żywności | | 6 / 2 |
Dietetyka bariatryczna | żywienie człowieka | | 6 / 2 |
Dietetyka bariatryczna | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 6 / 2 |
Gospodarka odpadami w zakładzie przetwórstwa rybnego | technologia rybna | | 10 / 2 |
Higieniczno - toksykologiczna ocena opakowań | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 2 |
Higieniczno - toksykologiczna ocena opakowań | technologia rybna | | 4 / 2 |
Higieniczno - toksykologiczna ocena opakowań | żywienie człowieka | | 4 / 2 |
Higieniczno - toksykologiczna ocena opakowań | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 4 / 2 |
Hormonalna i metaboliczna specyfika różnych okresów fizjologicznych | technologia rybna | | |
Hormonalna i metaboliczna specyfika różnych okresów fizjologicznych | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Hormonalna i metaboliczna specyfika różnych okresów fizjologicznych | technologia i biotechnologia żywności | | |
Identyfikacja surowców i żywności pochodzenia wodnego | technologia rybna | | 11 / 2 |
Inżynieria genetyczna w przetwórstwie żywności | technologia i biotechnologia żywności | | |
Izolaty, koncentraty i biopreparaty spożywcze z ryb | technologia rybna | | 5 / 3 |
Izolaty, koncentraty i biopreparaty spożywcze z ryb | technologia i biotechnologia żywności | | 5 / 3 |
Izolaty, koncentraty i biopreparaty spożywcze z ryb | żywienie człowieka | | 5 / 3 |
Izolaty, koncentraty i biopreparaty spożywcze z ryb | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 5 / 3 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | technologia i biotechnologia żywności | | 6 / 3 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | technologia rybna | | 6 / 3 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | żywienie człowieka | | 6 / 3 |
Kultura żywienia w różnych regionach świata | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 6 / 3 |
Mikrobiologia przemysłowa | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 3 |
Mikrobiologia przemysłowa | technologia rybna | | 4 / 3 |
Mikrobiologia przemysłowa | żywienie człowieka | | 4 / 3 |
Mikrobiologia przemysłowa | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 4 / 3 |
Mody i systemy żywieniowe w świetle fizjologii | żywienie człowieka | | 6 / 4 |
Mody i systemy żywieniowe w świetle fizjologii | technologia i biotechnologia żywności | | 6 / 4 |
Mody i systemy żywieniowe w świetle fizjologii | technologia rybna | | 6 / 4 |
Mody i systemy żywieniowe w świetle fizjologii | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 6 / 4 |
Molekularne metody oceny surowców i produktów żywnościowych | technologia i biotechnologia żywności | | |
Normy i zalecenia żywieniowe - aspekty praktyczne | żywienie człowieka | | 6 / 5 |
Normy i zalecenia żywieniowe - aspekty praktyczne | technologia i biotechnologia żywności | | 6 / 5 |
Normy i zalecenia żywieniowe - aspekty praktyczne | technologia rybna | | 6 / 5 |
Normy i zalecenia żywieniowe - aspekty praktyczne | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 6 / 5 |
Nowiny żywieniowo - dietetyczne | technologia i biotechnologia żywności | | |
Nowiny żywieniowo - dietetyczne | technologia rybna | | |
Nowiny żywieniowo - dietetyczne | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Nowoczesne opakowania do żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 7 / 1 |
Nowoczesne opakowania do żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 7 / 1 |
Nowoczesne opakowania do żywności | technologia rybna | | 7 / 1 |
Nowoczesne opakowania do żywności | żywienie człowieka | | 7 / 1 |
Ogólne towaroznawstwo surowców i żywności | technologia rybna | | 4 / 4 |
Ogólne towaroznawstwo surowców i żywności | żywienie człowieka | | 4 / 4 |
Ogólne towaroznawstwo surowców i żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 4 |
Ogólne towaroznawstwo surowców i żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 4 / 4 |
Otrzymywanie preparatów pochodzenia mikrobiologicznego | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 5 |
Otrzymywanie preparatów pochodzenia mikrobiologicznego | technologia rybna | | 4 / 5 |
Otrzymywanie preparatów pochodzenia mikrobiologicznego | żywienie człowieka | | 4 / 5 |
Otrzymywanie preparatów pochodzenia mikrobiologicznego | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 4 / 5 |
Patofizjologia w żywieniu człowieka | żywienie człowieka | | |
Patogeny w żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 6 |
Patogeny w żywności | technologia rybna | | 4 / 6 |
Patogeny w żywności | żywienie człowieka | | 4 / 6 |
Patogeny w żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 4 / 6 |
Postępy w inżynierii przemysłu spożywczego | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 7 / 2 |
Postępy w inżynierii przemysłu spożywczego | technologia i biotechnologia żywności | | 7 / 2 |
Postępy w inżynierii przemysłu spożywczego | technologia rybna | | 7 / 2 |
Postępy w inżynierii przemysłu spożywczego | żywienie człowieka | | 7 / 2 |
Postępy w mechanizacji przetwórstwa spożywczego | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 7 / 3 |
Postępy w mechanizacji przetwórstwa spożywczego | technologia rybna | | 7 / 3 |
Postępy w mechanizacji przetwórstwa spożywczego | technologia i biotechnologia żywności | | 7 / 3 |
Postępy w mechanizacji przetwórstwa spożywczego | żywienie człowieka | | 7 / 3 |
Produkcja surowców do wytwarzania żywności funkcjonalnej | technologia rybna | | |
Produkcja surowców rybackich - akwakultura | technologia rybna | | 9 / 2 |
Projektowanie i eksploatacja linii technologicznych | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 7 / 4 |
Projektowanie i eksploatacja linii technologicznych | technologia rybna | | 7 / 4 |
Projektowanie i eksploatacja linii technologicznych | technologia i biotechnologia żywności | | 7 / 4 |
Projektowanie i eksploatacja linii technologicznych | żywienie człowieka | | 7 / 4 |
Przetwórstwo skorupiaków i mięczaków | technologia rybna | | 8 / 2 |
Specyfika kształtowania zachowań żywieniowych w wieku 0-3 i w okresie późnej starości | technologia i biotechnologia żywności | | 6 / 6 |
Specyfika kształtowania zachowań żywieniowych w wieku 0-3 i w okresie późnej starości | technologia rybna | | 6 / 6 |
Specyfika kształtowania zachowań żywieniowych w wieku 0-3 i w okresie późnej starości | żywienie człowieka | | 6 / 6 |
Specyfika kształtowania zachowań żywieniowych w wieku 0-3 i w okresie późnej starości | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 6 / 6 |
Standardy mikrobiologiczne w analizie i ocenie jakości żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 4 / 7 |
Standardy mikrobiologiczne w analizie i ocenie jakości żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 7 |
Standardy mikrobiologiczne w analizie i ocenie jakości żywności | technologia rybna | | 4 / 7 |
Standardy mikrobiologiczne w analizie i ocenie jakości żywności | żywienie człowieka | | 4 / 7 |
Surowce pomocnicze i dodatki do żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 5 / 4 |
Surowce pomocnicze i dodatki do żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 5 / 4 |
Surowce pomocnicze i dodatki do żywności | technologia rybna | | 5 / 4 |
Surowce pomocnicze i dodatki do żywności | żywienie człowieka | | 5 / 4 |
Systemy zarządzania jakością żywności | technologia rybna | | 4 / 8 |
Systemy zarządzania jakością żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 8 |
Systemy zarządzania jakością żywności | żywienie człowieka | | 4 / 8 |
Systemy zarządzania jakością żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 4 / 8 |
Szkodniki w przemyśle spożywczym | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 9 |
Szkodniki w przemyśle spożywczym | technologia rybna | | 4 / 9 |
Szkodniki w przemyśle spożywczym | żywienie człowieka | | 4 / 9 |
Szkodniki w przemyśle spożywczym | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 4 / 9 |
Technologia i organizacja usług gastronomicznych | technologia i biotechnologia żywności | | 5 / 5 |
Technologia i organizacja usług gastronomicznych | technologia rybna | | 5 / 5 |
Technologia i organizacja usług gastronomicznych | żywienie człowieka | | 5 / 5 |
Technologia i organizacja usług gastronomicznych | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 5 / 5 |
Technologia produktów cukierniczych | technologia i biotechnologia żywności | | 5 / 6 |
Technologia produktów cukierniczych | technologia rybna | | 5 / 6 |
Technologia produktów cukierniczych | żywienie człowieka | | 5 / 6 |
Technologia produktów cukierniczych | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 5 / 6 |
Wybrane działy w technologii produktów rybnych | technologia rybna | | |
Wybrane działy w analizie i ocenie jakości żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Wybrane działy w chłodnictwie i przechowalnictwie żywności | technologia i biotechnologia żywności | | 7 / 5 |
Wybrane działy w chłodnictwie i przechowalnictwie żywności | technologia rybna | | 7 / 5 |
Wybrane działy w chłodnictwie i przechowalnictwie żywności | żywienie człowieka | | 7 / 5 |
Wybrane działy w chłodnictwie i przechowalnictwie żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 7 / 5 |
Wybrane działy w dietetyce | żywienie człowieka | | |
Wybrane działy w technologii mięsa i drobiu | technologia i biotechnologia żywności | | |
Wybrane działy w technologii piekarstwa i ciastkarstwa | technologia i biotechnologia żywności | | 5 / 7 |
Wybrane działy w technologii piekarstwa i ciastkarstwa | technologia rybna | | 5 / 7 |
Wybrane działy w technologii piekarstwa i ciastkarstwa | żywienie człowieka | | 5 / 7 |
Wybrane działy w technologii piekarstwa i ciastkarstwa | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 5 / 7 |
Wybrane działy w technologii produktów roślinnych | technologia i biotechnologia żywności | | |
Wybrane działy w technologii przetwórstw ryb i owoców morza | technologia i biotechnologia żywności | | |
Wybrane działy w technologii żywności | żywienie człowieka | | |
Wybrane działy w technologii żywności | technologia rybna | | |
Wybrane działy z reologii | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 7 / 6 |
Wybrane działy z reologii | technologia rybna | | 7 / 6 |
Wybrane działy z reologii | technologia i biotechnologia żywności | | 7 / 6 |
Wybrane działy z reologii | żywienie człowieka | | 7 / 6 |
Wybrane działy z technologii mleczarskiej | technologia i biotechnologia żywności | | |
Wybrane działy z technologii żywności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Wybrane działy z toksykologii | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | |
Wymagania prawne znakowania i certyfikacja w przemyśle spożywczym | technologia i biotechnologia żywności | | 4 / 10 |
Wymagania prawne znakowania i certyfikacja w przemyśle spożywczym | żywienie człowieka | | 4 / 10 |
Wymagania prawne znakowania i certyfikacja w przemyśle spożywczym | technologia rybna | | 4 / 10 |
Wymagania prawne znakowania i certyfikacja w przemyśle spożywczym | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 4 / 10 |
Żywienie różnych grup ludności | technologia i biotechnologia żywności | | 6 / 7 |
Żywienie różnych grup ludności | technologia rybna | | 6 / 7 |
Żywienie różnych grup ludności | żywienie człowieka | | 6 / 7 |
Żywienie różnych grup ludności | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 6 / 7 |
Żywienie w różnych stanach fizjologicznych | żywienie człowieka | | |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | technologia i biotechnologia żywności | | 6 / 8 |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | technologia rybna | | 6 / 8 |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | żywienie człowieka | | 6 / 8 |
Żywność i żywienie w dobie globalizacji | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | | 6 / 8 |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Szkolenie bhp | przedmiot wspólny | | |