Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (N1)
specjalność: technologia i żywienie

Plany studiów w roku akademickim 2014/2015 - semestr 8:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Przygotowanie pracy inżynierskiejzaliczenie13,0praca dyplomowapraktyczne13,00,00
Seminarium dyplomowezaliczenie1,0seminariaaudytoryjne1,01,08

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Blok obieralny 9wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów
Kalkulacja produkcji i rachunkowość w przemyśle spożywczymzaliczenie6,0konwersatoriaaudytoryjne3,02,023
wykładyaudytoryjne3,02,023

Blok obieralny 9 - do wybrania 1 z 4 grup

GrupaPrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzinSemestr
1 Aparatura przemysłu spożywczegozaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,088
laboratoriapraktyczne1,01,088
2 Przechowalnictwo w analityce laboratoryjnej i przemysłowejzaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,088
laboratoriapraktyczne1,01,088
3 Zagrożenia mikrobiologiczne a żywność tropikalnazaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,088
laboratoriapraktyczne1,01,088
4 Zastosowanie surowców niechlebowych w piekarnictwiezaliczenie2,0wykładyaudytoryjne1,01,088
laboratoriapraktyczne1,01,088