Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)
specjalność: żywienie człowieka i dietetyka

Plany studiów w roku akademickim 2013/2014 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Przygotowanie pracy inżynierskiejzaliczenie13,0praca dyplomowapraktyczne13,00,00
Seminarium dyplomowezaliczenie2,0seminariaaudytoryjne2,01,026

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Kalkulacja produkcji i rachunkowość w przemyśle spożywczymzaliczenie5,0konwersatoriaaudytoryjne3,02,035
wykładyaudytoryjne2,01,030
Nutrigenomikaegzamin2,0laboratoriapraktyczne1,01,013
wykładyaudytoryjne1,01,013
Projektowanie nowych produktów żywnościowych (blok)egzamin5,0wykładyaudytoryjne2,01,026
laboratoriapraktyczne3,01,039
Technologiczne projektowanie zakładów przemysłu spożywczegoegzamin3,0wykładyaudytoryjne2,01,020
konwersatoriaaudytoryjne1,01,019