Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 5 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Blok obieralny 6 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Ekonomia menadżerska | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 |
Statystyczne sterowanie procesem produkcyjnym | zaliczenie | 1,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 |
Towaroznawstwo surowców pomocniczych i dodatków | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 |
Zarządzanie produktem | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 |
Żywienie różnych grup ludności | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 1,0 | 9 |
laboratoria | praktyczne | 1,0 | 1,0 | 9 |