Grupa | Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin | Semestr |
---|
1 | Organoleptyczna ocena jakości żywności | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 | 2 |
2 | Podstawy handlu żywnością i produktami rolnymi | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 | 2 |
3 | Przetwórstwo, bezpieczeństwo i ocena jakości ziół stosowanych u zwierząt | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 10 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 10 | 2 |
4 | Przydomowe przetwórstwo żywności | zaliczenie | 2,0 | wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 | 2 |
ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 | 2 |
5 | Towaroznawcza ocena produktów pochodzenia roślinnego | zaliczenie | 2,0 | ćwiczenia audytoryjne | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 | 2 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,5 | 10 | 2 |