Bioetyka | przedmiot wspólny | | 1 / 1 |
Etyka biznesu | przedmiot wspólny | | 1 / 2 |
Etyka zawodowa | przedmiot wspólny | | 1 / 3 |
Język angielski | przedmiot wspólny | | 2 / 1 |
Język niemiecki | przedmiot wspólny | | 2 / 2 |
Komunikacja międzykulturowa | przedmiot wspólny | | 1 / 4 |
Komunikacja społeczna i techniki negocjacji | przedmiot wspólny | | 1 / 5 |
Ochrona własności przemysłowej | przedmiot wspólny | | |
Podstawy informacji naukowej | przedmiot wspólny | | |
Socjologia społeczeństwa informacyjnego | przedmiot wspólny | | 1 / 6 |
Społeczne aspekty sztucznej inteligencji | przedmiot wspólny | | 1 / 7 |
Szkolenie z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy | przedmiot wspólny | | |
Bioinformatyka | przedmiot wspólny | | |
Etyczne, prawne i ekonomiczne aspekty biotechnologii | przedmiot wspólny | | |
Genomika i transkryptomika | przedmiot wspólny | | |
Planowanie i analiza eksperymentu | przedmiot wspólny | | |
Seminarium magisterskie | przedmiot wspólny | | |
Systemy zarządzania jakością w biotechnologii | przedmiot wspólny | | |
Analizy molekularne w mikroskali | Nanobioinżynieria | | 5 / 1 |
Application of nanoparticles in in vitro cultures | Nanobioinżynieria | | 8 / 1 |
Badanie biozgodności nanomateriałów | Bioinżynieria | | 9 / 1 |
Badanie biozgodności nanomateriałów | Nanobioinżynieria | | |
Bioinżynieria w produkcji zwierzęcej | Bioinżynieria | | |
Bioinżynieria w produkcji żywności | Bioinżynieria | | |
Bioinżynieria środowiskowa | Bioinżynieria | | |
Biologia nowotworów | Bioinżynieria | | 7 / 1 |
Biologiczna ocena żywności | Bioinżynieria | | 5 / 1 |
Biologiczne metody utrwalania i przechowywania żywności | Bioinżynieria | | 6 / 1 |
Biotechnologia w kosmetologii | Bioinżynieria | | 7 / 2 |
Biotechnologiczne podstawy ksenotransplantacji | Bioinżynieria | | 7 / 3 |
Chemosensory i biosensory w technologii nano | Nanobioinżynieria | | 4 / 1 |
Cytogenetyka i inżynieria chromosomowa | Bioinżynieria | | |
Diagnostyka mikrobiologiczna | Bioinżynieria | | 3 / 1 |
Diagnostyka molekularna roślin uprawnych | Bioinżynieria | | 8 / 1 |
Diagnostyka parazytologiczna | Bioinżynieria | | 3 / 2 |
Enzymatyczna modyfikacja żywności | Bioinżynieria | | 6 / 2 |
Enzymes in food product modification | Bioinżynieria | | 6 / 3 |
Filogenetyka molekularna | Bioinżynieria | | 8 / 2 |
Higiena i toksykologia żywności | Bioinżynieria | | 4 / 1 |
Inżynieria białek | Nanobioinżynieria | | |
Inżynieria biomateriałów | Nanobioinżynieria | | 3 / 1 |
Inżynieria bioprocesów | Nanobioinżynieria | | 6 / 1 |
Inżynieria enzymowa | Bioinżynieria | | |
Inżynieria komórkowa w mikrobioanalityce | Nanobioinżynieria | | |
Inżynieria kwasów nukleinowych | Nanobioinżynieria | | |
Inżynieria nanostruktur | Nanobioinżynieria | | 3 / 2 |
Inżynieria technologii bakteriofagowych | Nanobioinżynieria | | |
Inżynieria w rozrodzie zwierząt | Bioinżynieria | | |
Ksenobiotyki w żywności | Bioinżynieria | | 4 / 2 |
Linie komórkowe w nanonbioinżynierii | Nanobioinżynieria | | |
Markery genetyczne jakości żywności | Bioinżynieria | | 5 / 2 |
Mechanika kwantowa w nanoinżynierii | Nanobioinżynieria | | 5 / 2 |
Metody biotechnologiczne w produkcji energii | Bioinżynieria | | |
Metody genetyki molekularnej w diagnostyce | Bioinżynieria | | 3 / 3 |
Metody laboratoryjne w ocenie jakości żywności | Bioinżynieria | | 5 / 3 |
Metody mikrowytwarzania | Nanobioinżynieria | | 5 / 3 |
Mikrobiologia żywności | Bioinżynieria | | 6 / 4 |
Mikroskopia i mikroanaliza | Nanobioinżynieria | | |
Molekularne podstawy ewolucji | Bioinżynieria | | 8 / 3 |
Monitoring of transgenic crops | Bioinżynieria | | 8 / 4 |
Nanobioinżynieria | Bioinżynieria | | |
Nanobioinżynieria w produkcji żywności | Nanobioinżynieria | | 7 / 1 |
Nanobiomateriały | Bioinżynieria | | 9 / 2 |
Nanobiomateriały | Nanobioinżynieria | | 6 / 2 |
Nanobiotechnologia w inżynierii środowiska | Nanobioinżynieria | | |
Nanomaszyny biologiczne | Nanobioinżynieria | | 6 / 3 |
Nanomateriały a środowisko | Nanobioinżynieria | | 7 / 2 |
Nanostruktury - zaawansowane materiały | Nanobioinżynieria | | |
Nanostruktury jednowymiarowe (1D) - zaawansowane materiały | Nanobioinżynieria | | 3 / 3 |
Nanotechnologia w biologii, medycynie i farmacji | Nanobioinżynieria | | 8 / 2 |
Nanotechnologia w przemyśle rolno-spożywczym | Nanobioinżynieria | | 7 / 3 |
Opakowania i systemy pakujące | Bioinżynieria | | 6 / 5 |
Podstawy współczesnej mikroskopii | Bioinżynieria | | |
Praca dyplomowa | Bioinżynieria | | |
Praca dyplomowa | Nanobioinżynieria | | |
Preparatyka mikroskopowa | Nanobioinżynieria | | |
Procesy nanobiotechnologiczne | Nanobioinżynieria | | |
Proteomika | Bioinżynieria | | |
Proteomika | Nanobioinżynieria | | |
Reaktywne formy tlenu i antyoksydanty | Bioinżynieria | | 7 / 4 |
Selekcja zwierząt wspomagana markerami a jakość pozyskiwanych produktów | Bioinżynieria | | 5 / 4 |
Składniki żywności modyfikujące system endokrynny organizmu | Bioinżynieria | | 4 / 3 |
Spektrometria mas | Bioinżynieria | | 3 / 4 |
Spektrometria mas | Nanobioinżynieria | | 4 / 2 |
Spektroskopowe i mikroskopowe metody badań nanomateriałów | Nanobioinżynieria | | |
Substancje niepożądane w paszach i żywności | Bioinżynieria | | 4 / 4 |
Synteza i właściwości nanostruktur | Bioinżynieria | | 9 / 3 |
Synteza i właściwości nanostruktur | Nanobioinżynieria | | |
Techniki wizualizacji w nanoskali | Nanobioinżynieria | | 4 / 3 |
Toksykologia nanomateriałów | Bioinżynieria | | 9 / 4 |
Toksykologia nanomateriałów | Nanobioinżynieria | | 8 / 3 |
Towaroznawstwo żywności z elementami biotechnologii | Bioinżynieria | | 4 / 5 |
Wykorzystanie hodowli komórkowych w medycynie regeneracyjnej | Bioinżynieria | | 7 / 5 |
Wykorzystanie mikroorganizmów w nanobioinżynierii | Nanobioinżynieria | | |
Zaawansowane techniki otrzymywania nanomateriałów | Nanobioinżynieria | | |
Zastosowanie metod biotechnologii w ochronie zasobów genowych i ochronie roślin | Bioinżynieria | | 8 / 5 |
Zastosowanie nanocząsteczek w kulturach in vitro | Nanobioinżynieria | | 8 / 4 |
Zjawiska transportowe w nanoskali | Nanobioinżynieria | | |