Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|
Blok obieralny 11 | wartości zależne od wybranej grupy przedmiotów |
Biotechnologia żywności | egzamin | 2,0 | laboratoria | praktyczne | 1,0 | 0,4 | 9 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,8 | 18 |
Podstawy technologii mięsa i surowców drobiowych | egzamin | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,8 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,7 | 18 |
Podstawy technologii żywności pochodzenia roślinnego | egzamin | 6,0 | wykłady | audytoryjne | 3,0 | 0,8 | 18 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,1 | 27 |
Systematyka organizmów wodnych użytecznych w technologii | zaliczenie | 4,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,6 | 9 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,2 | 18 |
Zamykanie obiegów wodnych w zakładach przemysłu spożywczego | zaliczenie | 3,0 | laboratoria | praktyczne | 2,0 | 0,7 | 18 |
wykłady | audytoryjne | 1,0 | 0,4 | 9 |