Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Technologia żywności i żywienie człowieka (S1)
specjalność: żywienie człowieka i dietetyka

Plany studiów w roku akademickim 2021/2022 - semestr 7:

Moduły/Przedmioty kształcenia ogólnego

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Przygotowanie pracy dyplomowejzaliczenie15,0praca dyplomowapraktyczne15,03,00
Seminarium dyplomowezaliczenie2,0seminariaaudytoryjne2,01,515

Moduły/Przedmioty specjalnościowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Edukacja żywieniowazaliczenie2,0laboratoriapraktyczne2,01,330
Jakość żywności w łańcuchu technologicznymzaliczenie3,0wykładyaudytoryjne2,00,515
laboratoriapraktyczne1,00,815
Podstawy technologicznego projektowania zakładów przemysłu spożywczegoegzamin2,0wykładyaudytoryjne1,00,515
ćwiczenia audytoryjneaudytoryjne1,00,815
Projektowanie nowych produktów żywnościowych (blok)egzamin6,0wykładyaudytoryjne3,01,030
laboratoriapraktyczne3,01,530

Przedmioty jednorazowe

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Szkolenie - Biuro Karierzaliczenie0,0wykładyaudytoryjne0,00,02