Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa - Ichtiologia i akwakultura (S1)
specjalność: Biotechnologia rybacka i akwakultura
Plany studiów w roku akademickim 2021/2022 - semestr 7:
Moduły/Przedmioty specjalnościowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Bioinżynieria środowiska wodnego | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 | |||
Choroby wirusowe organizmów wodnych | zaliczenie | 5,0 | laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 |
wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 30 | |||
Hydrotechnika rybacka | zaliczenie | 5,0 | wykłady | audytoryjne | 2,0 | 1,0 | 15 |
laboratoria | praktyczne | 3,0 | 1,0 | 30 | |||
Przygotowanie pracy dyplomowej | zaliczenie | 15,0 | praca dyplomowa | audytoryjne | 15,0 | 0,0 | 0 |
Przedmioty jednorazowe
Przedmiot | zaliczenie | ECTS (semestr) | forma dydaktyczna | typ zajęć | ECTS (forma) | ECTS kontaktowe | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Szkolenie - Biuro karier | zaliczenie | 0,0 | wykłady | audytoryjne | 0,0 | 0,0 | 2 |