Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Szkoła Doktorska - Szkoła Doktorska
specjalność: technologia żywności i żywienia

Plany studiów w roku akademickim 2019/2020 - semestr 6:

Przedmioty innego typu (23)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Seminarium z promotorem VIzaliczenie0,0seminariapraktyczne0,00,015

Przedmioty innego typu (24)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Systemy żywieniowe w świetle fizjologii wraz z aspektami żywienia różnych grup ludności1,0zaliczenie3,0wykładyaudytoryjne2,01,015
projektypraktyczne1,00,510

Przedmioty innego typu (25)

PrzedmiotzaliczenieECTS (semestr)forma dydaktycznatyp zajęćECTS (forma)ECTS kontaktoweLiczba godzin
Praktyka programowa dydaktyczno – badawczazaliczenie1,0praktykipraktyczne1,00,030